Cairo cu autocarul - 60€/65$

Cairo este capitala Egiptului și este situată pe malul faimosului Nil. Este, de asemenea, cel mai mare oraș ca număr de locuitori din regiunea arabă, cu o populație de peste 17 milioane de locuitori.

Itinerariu:

Bucurați-vă de excursia la Cairo, plecând din Sharm el-Sheikh într-o ambianță plăcută șiî ncondiții de siguranță!

Autocarul vă va lua de la hotelul dumneavoastră, din Sharm el-Sheikh, în jurul orei 01:00 am și veți  porni spre Cairo, unde vă veți întâlni cu ghidul nostru profesionist, în jurul orei 09:00 am și care vă va însoți pe tot parcursul excursiei. Prima oprire va fi la Muzeul de Egiptologie care adăpostește o colecție rară:  peste 5000 de ani de artă, fiind considerată cea mai mare si mai prețioasă colecție de artă egipteană din lume. Sunt prezentate peste 250.000 de artefacte originale, inclusiv o expoziție dedicată lui Tutankhamon, precum și o colecție de comori, aur si bijuterii care îți poartă gândul și sufletul departe, în timp, în vremuri memorabile.

Prânzul va fi servit la un restaurant local din Cairo. Itinerariul continuă spre Piramide, unde cu siguranță vă veți dori să și intrați. Urmează,apoi, vizita la Marele Sphinx, construcția cu cap de faraon si corp de leu, locul în care mulți turiști rostesc legăminte și își fac promisiuni, precum  și vechiul bazar din Cairo.

La finalul zilei, purtând satisfacția și bucuria unor experiențe inedite, veți fi transferați în Sharm el-Sheikh, la hotelul dumneavoastră.

Inclus:

-toate biletele de intrare;

-masa;

-ghid;

Opțional:

-plimbare cu cămila la Piramide;

-excursie cu barca pe Nil;