Cairo cu avionul -180€

Dacă ați ajuns în Sharm el-Sheikh, cu siguranță visați să vizitați cel mai mare oraș din Africa, metropola Cairo, leagănul istoriei egiptene.

Autocarul nostru vă va lua de la hotelul dumneavoastră din Sharm el-Sheikh și vă va duce la aeroport,pentru zborul spre Cairo, unde vă veți întâlni cu ghidul și veți fi însoțiți de acesta la Muzeul de Egiptologie, care găzduiește o colecție impresionantă de peste 5000 de ani de artă și care este considerată cea mai mare și mai prețioasă colecție egipteană din lume. Peste 250.000 de artefacte originale sunt prezentate, inclusiv o expoziție dedicată lui Tutankhamon, precum și un adevărat tezaur ce a aparținut faraonilor egipteni.

            Veți servi apoi prânzul la un restaurant local din Cairo, familiarizându-vă cu bucătăria egipteană. Vă veți deplasa apoi spre Piramide, unde doritorii au și posibilitatea unei vizite interioare. Urmează, apoi,vizita la Marele Sphinx,construcția cu cap de faraon si corp de leu, dar și vechiul bazar din Cairo.

 La final, veți fi transferați la aeroportul din Cairo,pentru zborul spre Sharm el-Sheikh, urmat de transferul la hotelul dumneavoastră.

Inclus:

-toate biletele de intrare;

-masa;

-ghid.

Opțional:

-plimbarea cu cămila la Piramide;

-excursia cu barca pe Nil.