Hurghada - Luxor - Abu Simble

Descoperiți Abu SimbleTour din Luxor, vizitând Templul Philae, Obeliscul neterminat și Marele Baraj de la Aswan. Veți înnopta în Aswan, apoi vă veți întoarce în Abu Simbel dimineața, înainte de a reveni în Hurghada.


Itinerariu:

Ziua 1: Plecarea la Luxor

Ora 04:00 am va fi ora plecării de la hotelul dumneavoastră din Hurghada, urmat de transferul la Luxor. Veți vedea cele mai faimoase locuri din jurul Luxorului, ambele maluri ale Nilului într-o singură zi, alături de ghidul nostru profesionist care vă va însoți pe tot parcursul excursiei. Veți vizita Colosul lui Memnon, Templul Karnak, Templul din Luxor de pe malul estic al Nilului, iar apoi vă veți bucura de prânzul servit la un restaurant oriental.


Deplasarea va continua apoi spre Valea Regilor și Templul Hatshepsut, situat pe malul vestic. La sfârșitul zilei, veți fi luați de o limuzină și duși în Aswan, la hotel, unde veți lua cina și vă veți petrece noaptea.


Ziua 2: Drumul din Aswan spre Abu Simble

Micul dejun va fi servit la hotel, iar în jurul orei 04:00 veți porni spre Abu Simble, însoțiți de către ghid, pentru a vizita Templul Abu Simble. Acesta, prin stilul său unic, este considerat a fi piesa de rezistență a Egiptului Antic. Templul reflectă gloria și grandoarea noului regat.

Vă veți întoarce după aceea înapoi, în Aswan, să luați prânzul și veți porni spre Hurghada.Inclus:

  • Toate biletele de intrare;
  • Masa
  • Ghid în limba română 


🔴 pentru rezervare 

 whatsapp ☎️ 00201009858531


*Notă importantă: Pentru turiștii cazați în zonele Makadi și Sahl Hasheesh, la prețul afișat se va adăuga și prețul pentru transfer.