Luxor cu avionul

Luxor sau orașul palatelor este un oraș de pe Nil cu aproximativ 500.000 de locuitori, aici găsindu-se una dintre cele mai importante descoperiri arheologice din perioada Egiptului antic.

Veți fi luați de la hotel din Sharm el-Sheikh în jurul orei 04:00 am, si condusi la aeroport, pentru zborul la Luxor. La ora 09:00 am,  vă veți întâlni cu ghidul nostru profesionist și veți începe cu turul orașului, fiind transferați spre faimosul Templu Karnak, cel mai mare loc de venerare care a fos tvreodată construit. Templul, mai exact complexul de temple, a fost construit în urmă cu peste 2000 de ani. În cadrul complexului, marele „HypostyleHall” se aseamănă cu o incredibilă pădure de coloane gigantice.

Prânzul va fi servit la un restaurant local din Luxor, ascultând totodată șoaptele misterioase ale Nilului, iar apoi veți vizita malul vestic al acestuia, unde sunt situate cele două statui colosale, Coloșiilui Memnon. Veți porni apoi spre Valea Regilor,unde au fost descoperite magnificele morminte, bogat decorate și pline de comori ale faraonilor. Se vor vizita aici trei morminte. Mai târziu, veți ajunge la Templul Hashepsut la El Deir El Bahary, Regina Hashepsut fiind singura femeie faraon. Acest templu se ridică în mijlocul deșertului, într-o serie de terase. 

Spre apus, vă veți întoarce în Sharm el-Sheikh, ducând cu dumneavoastră fascinația unor locuri unice.

Inclus:

-toate biletele de intrare;

- masa;

-ghid.

Opțional:

-Banana Island.