Excursie de o zi la Luxor, cu autocarul

disponibil  duminica , marti , joi 


transfer toate biletele pentru temple Valea Regilor- Templul Karnak- Templul Reginei Hatshepsuth- Coloșii lui Memnon Masa de pranz ghid de egiptologie vorbind limba română bazar

Luxor sau orașul palatelor este un oraș de pe Nil cu aproximativ 500.000 de locuitori, aici găsindu-se una dintre cele mai importante descoperiri arheologice din perioada Egiptului antic.

Veți fi luați de la hotel din Hurghada în jurul orei 04:00 am, de un autocar de lux, dotat cu aer condiționat. La ora 09:00 am, vă veți întâlni cu ghidul nostru profesionist în Luxor și veți începe cu turul orașului, fiind transferați spre faimosul Templu Karnak, cel mai mare loc de venerare care a fost vreodată construit. Templul, mai exact complexul de temple, a fost construit în urmă cu peste 2000 de ani. În cadrul complexului, marele „HypostyleHall” se aseamănă cu o incredibilă pădure de coloane gigantice.


Prânzul va fi servit la un restaurant local din Luxor, ascultând totodată șoaptele misterioase ale Nilului, iar apoi veți vizita malul vestic al acestuia, unde sunt situate cele două statui colosale, Coloșii lui Memnon.


Veți porni apoi spre Valea Regilor, unde au fost descoperite magnificele morminte, bogat decorate și pline de comori ale faraonilor. Se vor vizita aici trei morminte.