Croazieră pe Nil-Luxor-Aswan

Dacă vreți să aflați povestea Nilului care a creat o civilizație, nu ezitați să porniți într-o croazieră de neuitat!

Vasul de croazieră vă oferă camere stilate și confortabile, dar și un loc elegant de luat masa. Permiteți-vă să simțiți magia trecutului si explorați minunile Nilului, vizitând Templul Karnak, Templul din Luxor, Valea Regilor, Templul Reginei Hatsepsut, Marele Baraj, Templul Philae si Obeliscul neterminat, KomOmbo si Templele Edfu.

Itinerariu:

Ziua 1:

Ora 04:00 am va fi ora plecării de la hotelul dumneavoastră din Hurghada, urmat de transferul spre Luxor. Simțul văzului vă va fi răsfățat cu cele mai frumoase locuri din jurul Luxor-ului, de pe ambele maluri ale fluviului, într-o singură zi, alături de ghidul nostru profesionist care vă va însoți pe tot parcursul excursiei. Veți vizita Colosul lui Memnon, Templul Karnak si Templul din Luxor de pe malul estic, iar apoi vă veți bucura de savoarea prânzului, la un restaurant oriental. Deplasarea va continua spre Valea Regilor și Templul Reginei Hashepsut, de pe malul vestic.

Ziua 2:

Templele Edfu si KomOmbo;

Ziua 3:

Templele Philae, Obeliscul neterminat si Marele Baraj de la Aswan.

Inclus:

  • Toate biletele de intrare;
  • Masa
  • Ghid

*Excursii la snorkeling în Marea Roșie;

*Excursia la snorkeling este de la ora 08:00 la 16:00.


*Notă importantă: Pentru turiștii cazați în zonele Makadi și Sahl Hasheesh, la prețul afișat se va adăuga și prețul pentru transfer.