📌 ATV după-amiază

transfer de la hotel 🚐

(condus ATV 45 km

-plimbare cu camila

- beduin + spectacol și cină

‼️ Early Booking ‼️
🔴Acesta este site-ul nostru cu toate detaliile pentru fiecare excursie și prețurile aferente. Verificați-l și vă puteți face rezervarea pe messenger sau whatsapp la numarul 00201009858531


Itinerariu:

Veți fi preluați de la hotelul dumneavoastră în jurul orei 13:30 și transferați în Safari station pentru test drive, iar apoi, veți conduce 25 km cu ATV-ul prin deșert.


Aventura va face adrenalina din corpul dumneavoastră să se activeze la maximum.

Odată ajunși în satul beduinilor, veți vizita un trib de beduini, veți afla detalii despre viața, tradițiile și cultura lor.


Cămilele vă așteaptă pentru a vă oferi o mică plimbare, beduinii vă vor încânta cu ospitalitatea lor, servindu-vă cu tradiționalul lor ceai, aveți posibilitatea de a fuma narghilea, iar la final, urmează reîntoarcerea la Safari station, 25 km înapoi, la apusul soarelui.


În Safari station veți avea o cină barbeque, apa plată inclusă și vă veți bucura de un show oriental cu dans folcloric, muzică și belly dance.Aveți nevoie de:

  • Ochelari de soare;
  • Crema cu factor de protecție solară;
  • Haine ușoare;
  • Eșarfă;
  • Încalțăminte sport (adidas, sneakers).


🔴 pentru rezervare 

 whatsapp ☎️ 00201009858531


*Notă importantă: Pentru turiștii cazați în zonele Makadi și Sahl Hasheesh, la prețul afișat se va adăuga și prețul pentru transfer.